» 3 februari 2012 De relevantie van historie voor christelijke politiek

MIDDELHARNIS – De tweede avond van SGP-jongeren dit seizoen is een lezing van dr. E. Mackay over ‘De relevantie van historie voor christelijke politiek’. De lezing is op vrijdagavond 3 februari in de Sionkerk te Middelharnis.

Dr. E. Mackay (1964) studeerde geschiedenis aan de Universiteit Leiden en promoveerde in 1997 aan de Theologische Faculteit van de Universiteit Utrecht op een proefschrift met de titel ‘Geschiedenis bij de bron. Een onderzoek naar de verhouding van christelijke geloof en historische werkelijkheid’. Hij werkt sinds 1999 bij Driestar Educatief als docent cultuurgeschiedenis en filosofie. Voor meer informatie en andere lezingen zie zijn website: ewaldmackay.nl

Na de lezing en een korte pauze zal er de gelegenheid zijn om vragen te stellen.

De avond begint om 19:45. Kom iets eerder zodat u genoeg tijd hebt om van te voren nog een bakje koffie te drinken! Iedereen is vrijdagavond 3 februari van harte welkom. De avond wordt gehouden in de nieuwe Sionkerk van de Gereformeerde Gemeente van Middelharnis (Landbouwweg 2, 3241 MV Middelharnis). Neem gerust vrienden en andere bekenden mee!

De relevantie van historie voor christelijke politiek
Lezing 3 februari 2012 – De relevantie van historie voor christelijke politiek – dr. E. Mackay