» 5 april 2012 Hoofd, hart en handen

ONDERWIJSIDEALEN VANUIT CHRISTELIJK PERSPECTIEF

SOMMELSDIJK – Op d.v. 5 april organiseert SGP-jongeren Flakkee een lezing waar nagedacht wordt over onderwijsdoelen en onderwijsidealen vanuit bijbels perspectief. Dit onder andere naar aanleiding van de bezuinigingen op het bijzonder onderwijs en vooral ook de prestatiegerichte aanpak van het onderwijs. De lezing is in de Hersteld Hervormde Kerk te Sommelsdijk

Spreker is drs. Bert Ordelman. Drs. Ordelman studeerde Pedagogiek en Filosofie in Utrecht. Hij was werkzaam als onderwijsbegeleider voor het reformatorisch basis- en voortgezet onderwijs. Op dit moment is hij onderwijskundig adviseur in het speciaal basisonderwijs, gespecialiseerd in hulpverlening en leerlingbegeleiding. In zijn lezing hoopt hij in te gaan op het christelijke onderwijsideaal en het onderwijs- en vormingsdoel.

De lezing begint om 19:45, daarvoor staat de koffie klaar. Na de lezing en de pauze is er de mogelijkheid tot discussie en vragen stellen. Het adres van de Rehobôthkerk van de Hersteld Hervormde Gemeente is Olympiaweg 44 te Sommelsdijk. Van harte welkom!

Uitnodiging 4 april 2012

Lezing 4 april 2012 – Hoofd, hart en handen – drs. B. Ordelman